Preskocit navigáciu

Deň detí v posádke Trenčín


Deň detí v posádke Trenčín

Medzinárodný deň detí je sviatok, ktorý sa oslavuje v mnohých krajinách sveta a rovnako aj vo vojenskej posádke v Trenčíne. Práve tu v nedeľu 29. mája 2011 Posádkový klub Veliteľstva síl výcviku a podpory OS SR Trenčín v spolupráci s Vojenskou políciou a Regrutačným strediskom v Trenčíne pripravili pre deti profesionálnych vojakov a zamestnancov posádky Trenčín zaujímavý program.

Deti v úvode privítal vedúcu Posádkového klubu Stanislav Martinák a s orientálnymi tancami sa predstavila detská tanečná skupina Džamál Junior z Kultúrneho centra Aktivity Trenčín. Následne čakali na deti rôzne súťaže ako hod krúžkami a loptičkou na cieľ, kolky i súťaž v skákaní vo vreci. Deti si vyskúšali svoje šikovné ruky aj v tvorivých dielňach. Program spestrila Vojenská polícia statickými ukážkami zastavovací terčík, odoberanie odtlačkov, obušok, putá či nácvikom streľby z guľôčkovej pištole. Prezentovalo sa aj Regrutačné stredisko Trenčín, ktoré pripravilo pre deti aj zaujímavé odmeny.


Deň detí v posádke Trenčín Deň detí v posádke Trenčín Deň detí v posádke Trenčín Deň detí v posádke Trenčín Deň detí v posádke Trenčín 2

Autor: Marta Koprivňanská , Foto: Marta Koprivňanská - Dátum: 30.05.2011
Čítanosť: 17675
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share