Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách OS SR za výcvikový rok 2019


Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách OS SR za výcvikový rok 2019

Najlepším vojakom hodnostnej kategórie mužstvo vo výcvikovom roku 2019 v pozemných silách sa stal des. Vladimír Želinský príslušník 13. mpr/ 1.mb a najlepším poddôstojníkom výcvikového roka 2019 v pozemných silách sa stal čat. Jaroslav Nadzam príslušník 11. mpr/1. mb. Rozhodla o tom 20. - 21. novembra 2019 v priestoroch Základne výcviku a mobilizačného doplňovania Martin komisia veliteľa pozemných síl OS SR.
Ocenenie „Najlepší vojak mužstva výcvikového roka v pozemných silách“ a „Najlepší poddôstojník výcvikového roka v pozemných silách“ na základe presne stanovených kritérií nie je len formou zhodnotenia individuálneho prístupu jednotlivca za prínos k budovaniu profesionálnych ozbrojených síl, ale svojou povahou, aj pevnou súčasťou programov profesionálneho rozvoja mužstva a poddôstojníkov.
Uvedené ocenenie poskytuje motiváciu, ktorá napomáha stimulovať profesionálne konkurenčné prostredie v rámci Ozbrojených síl Slovenskej Republiky. Ocenení sú zároveň vzorom nielen pre všetkých ostatných profesionálnych vojakov, ale hlavne motiváciou pre ,,služobne mladších“, zdôraznil veliaci poddôstojník pozemných síl štábny nadrotmajster Rastislav Bodnár.
Najlepší poddôstojník pozemných síl sa zúčastní výberu najlepšieho poddôstojníka ozbrojených síl, ktorý sa uskutoční v dňoch 2. - 3. decembra 2019 v priestoroch 5. pŠU Žilina.


NajlepšíNajlepšíNajlepšíNajlepší

Autor: Sek vel.PS - Dátum: 21.11.2019
Čítanosť: 7173
Verzia pre tlač

Skočiť na menu