Preskocit navigáciu

Slávnostný nástup príslušníkov Vojenskej polície v Prešove


Slávnostný nástup príslušníkov Vojenskej polície v Prešove Dňa 17. decembra 2010 pred divadlom Jonáša Záborského v Prešove náčelník Generálneho štábu ozbrojených síl generál Ľubomír BULÍK spolu s riaditeľom Vojenskej polície plk. Jaroslavom HAMÁROM privítali príslušníkov Vojenskej polície a príslušníkov ozbrojených síl SR vracajúcich sa z plnenia úloh vo vojenských operáciách NATO-ISAF v Afganistane a NATO-KFOR v Kosove.
Náčelník Generálneho štábu vo svojom príhovore vyzdvihol skvelú prácu, ktorú slovenskí vojaci v zahraničí vykonávajú a tým budujú dobré meno nielen slovenským vojakom ale aj Slovenskej republike.
Slávnostného nástupu sa zúčastnili, okrem náčelníka Generálneho štábu OS SR, zástupca veliteľa Spojených síl a veliteľ Pozemných síl Armády Českej republiky plukovník gšt. Štefan Kaleta, veliteľ Pozemných síl ozbrojených síl SR generálmajor Ján Salaganič, náčelník Štábu pre operácie brigádny generál Pavel Macko a ďalší zástupcovia ozbrojených síl SR, zástupcovia miestnej samosprávy a tiež rodinní príslušníci vojakov.

Slávnostný nástup príslušníkov Vojenskej polície v PrešoveSlávnostný nástup príslušníkov Vojenskej polície v PrešoveSlávnostný nástup príslušníkov Vojenskej polície v Prešove

Autor: RVP , Foto: RVP - Dátum: 17.12.2010
Čítanosť: 27571
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share