Preskocit navigáciu






VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Deň otvorených dverí v Trebišove


Deň otvorených dverí v Trebišove Pri príležitosti Dňa detí sa v priestoroch 21. zmiešaného mechanizovaného práporu Trebišov uskutočnil dňa 1. júna 2018 Deň otvorených dverí.

Ako už býva zvykom o podujatie prejavili záujem okrem rodinných príslušníkov profesionálnych vojakov aj deti zo škôl z Trebišova a okolia.

Najmä pre deti, ale i pre ostatných návštevníkov boli pripravené ukážky vojenských zbraní a vojenskej techniky, ukážka boja zblízka, či ukážka boja v zastavaných priestoroch. Okrem vojenskej techniky nechýbala ani tento rok ukážka techniky Hasičského a záchranného zboru a svojou troškou k programu prispeli aj príslušníci kynologickej služby Okresného Policajného zboru Trebišov, ktorí všetkým predviedli čo dokážu ich služobné psy.

Pre odvážlivcov bola pripravená aj krátka prekážková dráha, kde si mohli vyskúšať svoje zručnosti. Deti potešila možnosť zastrieľať si na pištoľovom trenažéri, či vystreliť si z airsoftovej pištole. A tým najmenším zachutili aj sladké odmeny, ktoré boli pripravené za úspešné zvládnutie súťaží. Svoje umenie predviedli aj profesionálne vojačky, ktoré deti ozdobili kresbami počas maľovania na tvár. Aj vďaka podpore Vojenskej podpornej nadácie odchádzali napokon všetci účastníci šťastní a plní zážitkov, ktoré len tak každý deň nezažijú.


Deň otvorených dverí v TrebišoveDeň otvorených dverí v TrebišoveDeň otvorených dverí v TrebišoveDeň otvorených dverí v TrebišoveDeň otvorených dverí v TrebišoveDeň otvorených dverí v TrebišoveDeň otvorených dverí v TrebišoveDeň otvorených dverí v TrebišoveDeň otvorených dverí v TrebišoveDeň otvorených dverí v Trebišove

Autor: npor. JUDr. Erik Vozár , Foto: des. Ľuboš Gergely - Dátum: 07.06.2018
Čítanosť: 3808
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share